Mijn laatste boek ‘Mag God nog God zijn?’ (over godsbeelden) in de media!

Mijn laatste boek ‘Mag God nog God zijn?’ (over godsbeelden) is uitgekomen in volle corona-crisis (31 maart) en alle media-aandacht werd dus weggezogen naar ‘belangrijker’ dingen. Maar na een tweede mailing reageerden verschillende media positief: er kwam een live radio-interview met Grootnieuws Radio in Nederland (je kan dit nog beluisteren als je wil), er komt een artikel in ‘Metamorfose’ (het tijdschrift van Centrum voor Pastorale Counseling, CPC), eentje in Tertio, in CIP.nl (Christelijk Informatie Platform) en in ‘De Vrijdenker’ (het maandblad van de atheïstisch-humanistische vereniging De Vrije Gedachte; ik verwacht hier natuurlijk geen positieve recensie, maar negatieve publiciteit is ook publiciteit, en ik ben blij dat niet-gelovigen hiervan ook zullen horen!)… Allee, ik hoop dat het de mensen bereikt voor wie het geschreven is, en mensen aan het denken zet.