Jezus 2.0

Jezus 2.0. Wat heeft hij ons vandaag nog te vertellen?

Helaas: uitverkocht! We zijn aan het uitzoeken om dit boekje in eigen beheer opnieuw te drukken. 

Een nieuw boek over de persoon van Jezus: eigentijds, onverbloemd, recht voor de raap. Voor gelovigen en niet-gelovigen, voor zoekende mensen en ook alle andere.

In een tijd waarin de Kerk constant wordt aangevallen en in vraag gesteld, spreekt de persoon van Jezus nog steeds een breed publiek aan. Dat is niet onlogisch: Jezus is een controversieel figuur en zijn onverbloemde, soms radicale uitspraken passen beter dan ooit tevoren in onze maatschappij. Hij was een man met haar op zijn tanden, en niet bang om toenmalige heilige huisjes neer te halen.

Dit boek presenteert Jezus zoals hij vanuit de evangelies op ons afkomt: onverkort, recht voor de raap, maar vooral als een man die in geen hokje past. Het gaat over de persóón van Jezus, niet over een kerk. Wat heeft deze timmermanszoon ons vandaag te vertellen, in onze zogenaamde post-christelijke maatschappij die verbrokkelt en niet meer in grote verhalen durft geloven? Verrassend meer dan we op het eerste zicht zouden denken.

Dit boek wil Jezus presenteren zonder geloof te vooronderstellen, in hedendaagse mensentaal. Voor mensen die zoeken. Voor mensen die niet bang zijn om diepgaande vragen te stellen en niet tevreden zijn met goedkope instant-antwoorden. Voor mensen die bezorgd zijn om de duurzaamheid van het leven op deze planeet en open genoeg zijn om álle antwoorden te onderzoeken.

Een boekje om zelf te lezen én ideaal om door te geven aan vrienden die zoekende zijn.

Met citaten van beroemde personen over Jezus.

Davidsfonds Uitgeverij, Leuven, 2015, 120 p.

14,5 X 22 cm, soft cover, ISBN 978-90-5908-648-7

SORRY: uitverkocht!

Facebook: www.facebook.com/jezus2.0

Met aanbevelingen door: Mia De Schamphelaere, John van der Dussen, Herman Spaargaren, Marc Meirsman, Jean-Claude Thienpont