Er zijn recent twee recensies gepubliceerd over mijn boek over ‘humanisme’

Er zijn twee nieuwe recensies verschenen over mijn boek ’95 stellingen over humanisme’: eentje in ‘Het Vrije Woord’, het blad van de vrijzinnigheid, door hoofdredacteur Erik Strieleman. Op zich vind ik het dapper dat ze dit gedaan hebben. De recensie is uiteraard niet positief, maar ook minder negatief dan ik verwacht had. Ik heb hem op mijn website gezet, maar omdat er teveel opmerkingen in staan die eigenlijk niet kloppen, heb ik tegelijk mijn eigen reacties erop in het rood tussen zijn tekst gezet. De tweede recensie staat op de evangelische site ‘Indekerk.be’, door Wouter Van Hoof. Deze is ook behoorlijk kritisch, wat op zich zeker mag, maar daarom heb ik opnieuw mijn eigen reacties op zijn opmerkingen in rood ertussen gezet.

https://ignacedemaerel.be/wp-content/uploads/2017/09/95-stellingen-over-het-humanisme-recensies-4.pdf