De boeiendste Persoon van het heelal

Eindelijk, mijn nieuwste en zesde boek is er…

Oef, het is zover! Mijn nieuwste (intussen al zesde) boek is uit. De baby is geboren na 2,5 jaar zwangerschap: gezond en wel en nog knap ook (al zeg ik het zelf J). Ditmaal een devotional rond ‘God kennen’. En begin december…: een ideaal kerstgeschenk of om het nieuwe jaar goed te beginnen? Hieronder alle gegevens:

‘God kennen’ is volgens Jezus de omschrijving van het eeuwige leven (Joh. 17:3), met andere woorden dé sleutel tot écht leven. Maar gemakkelijk of simpel is dit niet: onze Schepper overstijgt ons bevattingsvermogen op alle vlakken. Positief gezegd: Hem leren kennen blijft een levenslange uitdaging en avontuur. In dit geloofsdagboek biedt Ignace Demaerel 365 korte meditaties vanuit een veelheid aan invalshoeken, gelijkenissen of anekdotes: over wie deze intrigerende God is, en over óns proces – met vallen en opstaan – om Hem te leren kennen. Hopende dat de lezer hierin pareltjes vindt, eyeopeners en verfrissende perspectieven op ‘de boeiendste Persoon van het heelal’. ‘Wie is God nu eigenlijk?’ en ‘Hoe goed ken jij God?’ zijn diepe en indringende vragen, en de auteur weet ze op een begrijpelijke manier en via vaak verrassende opstapjes te benaderen. Met een vlotte schrijfstijl, modern woordgebruik en opmaak, weet hij op levendige wijze zijn lezers aan te sporen tot geloofsonderzoek en -verdieping. Dit inspirerende boek wordt sinds vrijdag 9 december uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Boekgegevens:

Titel: De boeiendste Persoon van het heelal – 365 uitnodigingen om God te kennen

Auteur: Ignace Demaerel

Verschijningsdatum:  09-12-2022     

Aantal pagina’s: 400

ISBN: 9789464683370  

Geïllustreerd: met 20 meditatieve foto’s

Verkoopprijs: € 25,99 (incl. verzending in Nederland en België)

Uitvoering: Paperback

Uitgever: bc∙bs (samenwerkingsimprint van KokBoekencentrum en Boekscout, Soest, NL).

Hoewel het een dagboek is, is het niet gebonden aan de jaarkalender: je kan elk hoofdstukje eender wanneer lezen.

Kijk of download hier voor het persbericht (korte versie) en hier voor een uitgebreider persbericht (met promotietekst en fragment). Als je ook eens de inhoudsopgave in detail wil bekijken, kan dat ook. Of bekijk het live interview dat in Het Goede Boek Leuven werd opgenomen (17′).

Bestellen?

Direct te bestellen bij de auteur (via deze website)

of bij de webshop van Boekscout (dit is gemakkelijker voor bestellingen vanuit Nederland)